CHONG KEE

CHONG KEE 32 jaar..... gewoon goed

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 5803 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chong Kee. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 20:15 Heerlijk gegeten!
20 mei 2022 om 23:15 Vlees wat ik er bij kreeg was denk ik van gisteren .. was niet te vreten … wat ik van chong kee niet gewend ben … maar hier dus nooit meer… en het was lauw toen het werd bezorgd
20 mei 2022 om 20:11 2 uur lang gewacht op koude eten.
20 mei 2022 om 19:40 Erg lekker duurde helaas wat lang maar komt vast door de drukte
18 mei 2022 om 20:04 Ik kreeg de bestelling van iemand anders; na bellen werd het goedgemaakt. Wel moet ik zeggen dat de bezorgtijd bij Chong Kee steeds langer is heb ik het idee.
13 mei 2022 om 10:17 Duurde lang. Het eten(tjauw min) was middelmatig. De bakjes waren wel vol maar dat was alles.
12 mei 2022 om 19:34 Eten was heerlijk en warm. TOP!
9 mei 2022 om 21:47 Had magere Babi Pangang besteld. Maar kreeg verkeerde bestelling. Eten was koud.
6 mei 2022 om 23:53 Heerlijk eten. Precies op tijd bezorgd, zoals eerder op de dag gevraagd.
5 mei 2022 om 21:15 Bezorging slecht; bakjes half vol. Niet best zo.
3 mei 2022 om 22:06 Kk slecht smerige shit nooit meer bestellen dindimekoum vind jammer dat ik zo moet schelden maar die bruine bonen was kk vies bestel chauwmin krijg kk dikke bami ofz anders was jullie chauwmin veelste dik moksi meti was niet lekker maar tedoen