CHONG KEE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 6950 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chong Kee. Meer weten? Ontdek meer

27 feb 2024 om 20:31 Aks gewoonlijk goed
27 feb 2024 om 15:34 Lekker van smaak.
27 feb 2024 om 0:41 Heel erg lekker!
26 feb 2024 om 7:40 Ik vond het erg tegenvallen. Kwamen niet op de afgesproken tijd. Loempia was niet te eten, was volgens ons een uit de diepvries. Eerste keer, en ook de laatste keer dat wij hier bestellen.
25 feb 2024 om 22:08 De babi pangang was niet hoe we deze gewend zijn. Voor ons te dik gesneden en niet mals genoeg. De rest was in orde. De bezorging liep niet zoals verwacht. Bezorging was ruim te laat.
25 feb 2024 om 15:23 Ik bestel vaak bij Chong Kee. Zij hebben goede gerechten. Normaal in de avond wacht ik 1 uur op een paar min langer op de bezorging. Echter afgelopen vrijdag heb ik om 14:45 bestelling geplaatst. De bezorger belde aan om 16:15 min helemaal geen spits
24 feb 2024 om 18:01 100‰
23 feb 2024 om 20:19 Deze keer was buikspek precies goed.
21 feb 2024 om 19:29 Mwah
21 feb 2024 om 7:27 De tofu waren grote brokken, smakeloos, slechte marinade. Het eten kwam koud aan. De sate saus was zoet , ( bah) en aangelengd met water,,leek wel water. Het eten was echt ondermaats
19 feb 2024 om 20:40 Als iemand zijn huisdier kwijt is, omgeving Kinkerstraat. Ik vrees dat ik hem Zojuist heb opgegeten.
18 feb 2024 om 18:28 Perfect